OLIVIER

Olivier B. kuka olet?

Olivier Béaslas, Olen Helsingissä asuva ranskalainen valokuvaaja. Olen erikoistunut koirien valokuvaamiseen, pääasiassa työskentelen studiossa mutta toisinaan myös ulkona. 

Avasin studioni vuonna 2012. 2016 osoitteessa Kylänevantie 2, 00320 Helsinki.


Miksi valokuvaat koiria?

Ei vaan, olisi liian ilmeistä vastata että koska rakastan koiria. Tosin uskon kyllä että sinun tulee olla koiraihminen tehdäksesi sen hyvin. Koirien ymmärtäminen on välttämätöntä niiden kanssa työskenneltäessä ja upeiden kuvien aikaansaamiseksi. Jos rakastat sitä mitä teet, olet onnellinen ja luot onnellisuutta asiakkaillesikin. Tästä voit lukea lisää "Kokemuksesi"-osiosta.


Minkälaisia kuvia otat?

Huomaat millainen valokuvaustyylini on, jos selaat portfoliotani sivuillani tai seuraat minua Facebookissa. Sen sijaan yritän saada vangittua koirasi olemuksen, sen koiran jonka näet kotona päivittäin, jolla on hassuja ilmeitä ja ilmeilee sinulle.


Onko sinulla omaa koiraa?

On kyllä. Molly, upea vuonna 2011 syntynyt irlanninsetteri, tekee asunnostamme kodin. Toisinaan Molly tulee studiolle kanssani ja nukkuu jaloissani kun editoin kuviasi.


KOKEMUKSESI

Anna kun kerron hieman mitä voit kokea.

Kun aloin työskennellä täysipäiväisenä valokuvaajana, minulla oli idea millaisen liiketoimintamallin haluan luoda. Minulla oli ajatus siitä, mitä haluan asiakkailleni tarjota. Se on hyvin suoraviivainen: korkeatasoisen kokemuksen alusta loppuun. Yhdessä viettämämme aika on laatuaikaa sinulle ja koirallesi. Kun viet koirasi valokuvaajalle, sinun kannattaa valita kuvaaja, joka on erikoistunut koirien kuvaukseen.


Kuinka saan asiat tapahtumaan valokuvaussession aikana?

Tarvitaan tiimityöskentelyä= minä työskentelen sinä ja koirasi autatte. Meillä ei ole kiire, mutta jos koirasi ei juuri sinä päivänä ole sillä tuulella, en painosta ketään. Upeisiin tuloksiin tarvitaan stressitön ymparistö. Avainsana on hauskuus.


Lopuksi liiketoimintani keskeinen idea: haluan asiakkaideni saavan kauniita valokuvia, joita voi ripustaa seinälle kehystettynä tai kankaalla, tai käyttää päivittäin kodin muissa tuotteissa. Uskon että nautit kuvistasi enemmän jos ripustat ne seinälle kuin että säilyttäisit niitä tietokoneellasi.


Studiotani, jonka osoite on Kylänevantie 2, 00320 Helsinki, käytetään koirien valokuvaamiseen. Joten, kyllä, se on rauhallinen paikka.


Mitä tarvitset valokuvaussessiota varten?

Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi paljon mitään. Mikäli haluat harjata koirasi ennen sessiota, ota mukaasi tarvittavat välineet.

Voit ottaa mukaan myös herkkuja ja leluja. Tosin pyrin aina aluksi selvittämään kuinka tiimimme  (sinä, koirasi ja minä) toimii parhaiten hyvien tulosten takaamiseksi. Jotkut koirat voivat innostua liikaa leluista, ja jotkut voivat herkkuja nähdessään kuolata liikka. He ovat kaikki erilaisia, niinkuin mekin :)

Studiossa suosin koirien valokuvaamista ilman rekvisiittaa tai vaatetusta. Oikeastaan koiran olisi hyvä olla ilman pantaa, sehän on vapaana. On toki eri asia kun kuvataan ulkona tai jos kuvataan välineitä kuiten sadeasuja tai valjaita.

Mitä vastinetta saat rahallesi?

Hinnasto


Kuinka toimit varataksesi session?

Mikäli suunnittelet koiranpennun hankkimista, ota yhteyttä etukäteen, koska pentuvaihe ei kestä kovin kauaa. On parempi sopia aikataulusta mahdollisimman ajoissa.

Jos taas koirasi on hyvin vanha, tuo se esille yhteydenotossasi, jotta voimme sopia ajan mahdollisimman pian.

Kaikenlaiset koirat ovat tervetulleita.

Helpoin tapa on täyttää yhteydenottolomake.

Voit myös lähettää suoraan sähköpostia: info@koiravalokuvaus.fi

Puhelinnumeroni :  044 345 0103 mutta jos valokuvaussessio on kesken, en ehkä pysty heti vastaamaan.


Powered by SmugMug Log In